Nog een keer verhuisd…

De ruimte in het Holleblok bleek voor ons koor toch niet ideaal. En plotseling diende de mogelijkheid zich aan om het clubgebouw van ‘The Pride’ te huren.
We hebben gewikt, gewogen en een keer proefgezongen. En nu is het koor dus weer verhuisd! Na de zomervakantie, op dinsdag 23 augustus 2022 starten we het nieuwe seizoen op onze nieuwe locatie. Met dank aan de vrijwillige verhuizers. Maar tot die tijd: Vakantie!

vakantie

Het koor verhuist

Sinds een paar maanden waren we op zoek naar een nieuwe oefenruimte.
Het bestuur heeft er slapeloze nachten van gehad! Want waar laat je 50 leden én een dirigent? En het moet ook nog ruim genoeg zijn om in geval van nood op 1,5 meter van elkaar te kunnen oefenen.

Maar het is gelukt!
Op dinsdag 29 maart a.s. nemen we afscheid van ’t Visnet en vanaf dinsdag 5 april a.s. mogen we onze stemmen laten klinken in wijkcentrum Holleblok.
(Holleblok 2, 1273 EG in Huizen)

Komt dat horen!

16 november 2019 – Er staan weer nieuwe optredens gepland! We zingen op zaterdag 14 december tijdens het Korenfestival in Weesp; van 15.00 tot 15.30 uur in de van Houtenkerk aan de Oudegracht 69 en van 16.30 tot 17.00 uur in theater City of Wesopa Herengracht 23 in Weesp. Ook tijdens de Paradiso Korendagen op zaterdag 18 januari in Amsterdam mogen wij weer een optreden verzorgen. We zingen daar om 12.30 uur. Kom je naar ons luisteren?

Laatste optreden met Rolinde

Op zaterdag 21 september hebben voor de laatste keer opgetreden met onze dirigente Rolinde Zieverink tijdens Korenfestival Vestival Vocaal. We hebben genoten, het was een feestje! Dank Rolinde.

Henri Boelen neemt het stokje over van Rolinde. Hij start eind september als de nieuwe dirigent van ons koor.

Kaartverkoop Concerten Power of Music gestart

hDe kaartverkoop voor onze concerten ‘Power of Music’op 16 maart a.s. in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum is gestart! Je kunt jouw kaarten bestellen via de website van het MCO in Hilversum. Klik hier om kaarten voor het middagconcert te bestellen. Of ga naar https://www.mcogebouw.nl/agenda/njoy-in-concert/ voor het avondconcert. Je kunt ook kaarten kopen bij de balie van het MCO in Hilversum (Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum) . Zien we jou ook de 16e maart?