Laatste optreden met Rolinde

Op zaterdag 21 september hebben voor de laatste keer opgetreden met onze dirigente Rolinde Zieverink tijdens Korenfestival Vestival Vocaal. We hebben genoten, het was een feestje! Dank Rolinde.

Henri Boulens neemt het stokje over van Rolinde. Hij start eind september als de nieuwe dirigent van ons koor.

Spetterend concert in MCO

We kijken terug op twee spetterende concerten op zaterdag 16 maart in het Muziekcentrum van de Omroep. We hebben een mooie show neergezet onder de deskundige leiding van onze dirigente Rolinde Zieverink voor een enthousiast publiek. Dank aan iedereen die erbij was!

Kaartverkoop Concerten Power of Music gestart

hDe kaartverkoop voor onze concerten ‘Power of Music’op 16 maart a.s. in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum is gestart! Je kunt jouw kaarten bestellen via de website van het MCO in Hilversum. Klik hier om kaarten voor het middagconcert te bestellen. Of ga naar https://www.mcogebouw.nl/agenda/njoy-in-concert/ voor het avondconcert. Je kunt ook kaarten kopen bij de balie van het MCO in Hilversum (Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum) . Zien we jou ook de 16e maart?

Open repetitieavond 12 september

Word jij zo ook zo blij van zingen? A.s. dinsdagavond 12 september om 20.00 uur organiseren wij een open repetitieavond in t Visnet aan de Ruyterstraat in Huizen. Kom gezellig langs, proef de sfeer, luister naar ons mooie repertoire en zing mee. Ervaar de gezelligheid van ons koor, het leukste popkoor van ’t Gooi. Tot dinsdag!