‘NJoy zingt tijdens Kunst en Cultuur Festival Huizen

Huizen, 2 juni 2012 – Popkoor Huizen ‘NJoy heeft dit weekend gezongen tijdens het Kunst en Cultuur Festival in Huizen. In de ochtend mochten we de Kunst en Cultuur markt in Winkelcentrum Oostermeent openen met een spetterend optreden. In de middag hebben we gezongen in de festivaltent op het strand aan de Zomerkade. Voor een volle tent enthousiaste bezoekers lieten we een deel van ons nieuwe repertoire horen en werd een leuke dag afgesloten!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>