‘NJoy zingt in poptempel Paradiso

Zaterdagavond 12 januari stond Popkoor Huizen ‘NJoy voor de vijfde keer in Paradiso tijdens het jaarlijkse korenfestival. Dit keer hebben we een aantal mooie ingetogen nummers laten horen, waaronder Winter van Tori Amos en Once Upon Along Ago van Paul McCartney. Het was weer erg leuk om in deze Amsterdamse poptempel te mogen zingen. Daarnaast hebben we genoten van de andere koren. Een mooi en gezellig begin van een nieuw zangjaar! Bekijk hier het filmpje van ons optreden: Paradiso 2013

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>