Concert Love’s Magic 2015

Op 14 november a.s. geeft Popkoor Huizen ‘NJoy twee grote concerten in de Vorstin in Hilversum; een om 14.30 uur en een om 20.00 uur. Het thema van het concert is Love’s Magic.

Het belooft een zeer gevarieerde middag/avond te worden voor jong en oud.

Het programma
Het concertprogramma is dit jaar zeer divers. ‘NJoy heeft het afgelopen jaar heel hard gewerkt aan nieuw en eigentijds repertoire. Wij zingen deze nieuwe muziek onder begeleiding van muzikaal leider Carwin Gijsing en zijn band. Daarnaast zijn er aantal gastoptredens, waaronder die van LSB Experience en de winnaar van de ‘Love’s Magic Songcontest’.

Kaartverkoop
Toegangskaarten zijn vanaf 6 oktober te koop voor leden. Vanaf 28 oktober start de kaartverkoop voor niet-leden. Deze kaarten kosten € 15,- voor volwassenen en € 10,- voor kinderen t/m 12 jaar, waarvan € 1,- gaat naar het KWF. Wil kaarten bestellen? Stuur dan een mail naar popkoor.huizen@gmail.com met jouw wensen.

Sponsoring
Draagt u ons koor een warm hart toe en wilt een bijdrage leveren aan ons concert op 14 november a.s? Dan kunt u sponsor worden van ons koor. Voor een klein bedrag bieden wij uw bedrijf mooie publiciteit rondom ons concert. Lees meer over de mogelijkheden in onze brief. U kunt zich aanmelden via het formulier of voor meer informatie contact met ons opnemen via popkoor.huizen@gmail.com . Zie hieronder een aantal sponsoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *