‘NJoy brengt dynamiek tijdens Paradiso Korendagen

Huizen, 21 januari 2009 Het eerste optreden van ‘NJoy in 2009 is een feit. Zaterdagmiddag 17 januari jl. vertrokken we met een volle bus richting Amsterdam voor de Paradiso Korendagen. Ons optreden stond pas laat in de avond gepland, dus was er eerst nog tijd om gezellig een hapje te eten in Amsterdam. En konden we een aantal andere koren horen zingen. Even na tienen was het dan eindelijk onze beurt. Na een voorzichtige start met Uptown girl, werden de nummers It’s the first time, Wind of change en You are my life vol dynamiek gezongen. Met het stuk Relax van Mika werd ons optreden swingend afgesloten. Het publiek en meegereisde ‘fans’ reageerden enthousiast. En wij kunnen weer terugkijken op een geslaagde avond!

Voor een impressie van ons optreden kun je op YouTube kijken zoals dit filmpje of via de links eronder.

Popkoor Njoy – Wind of Change – Korendagen Paradiso
Popkoor Njoy – It’s the first time – Korendagen Paradiso
Popkoor Njoy – Uptown Girl – Korendagen Paradiso
Popkoor Njoy – Relax – Korendagen Paradiso
Popkoor Njoy – You are my life – Korendagen Paradiso

Paradiso1Paradiso2009-2Paradiso2009-3Paradiso5