Korendag groot succes

24 mei 2009 – De eerste korendag van Popkoor Huizen ‘NJoy op zaterdag 16 mei jl. in de Hoorneboeg te Hilversum was een groot succes. Tijdens verschillende workshops hebben we gewerkt aan houding & stemgebruik, podiumpresentatie en tekstinterpretatie. Daarnaast was er in het programma ruimte om elkaar beter te leren kennen.

Een van de hoogtepunten van de dag waren de masterclasses die Pia Douwes verzorgde. Door aan de slag te gaan met drie koorleden, liet zij zien hoe je teksten interpreteert en overbrengt aan het publiek.

De dag werd afgesloten met chinees buffet. En natuurlijk werd er ook nog even lekker gezongen. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag. Hieronder een paar foto’s (van Simone Barbieri).

pia1 pia2 korendag2 korendag5 korendag1 korendag9 korendag11 korendag13 korendag7