Presentatie Musical Workshop op 15 juli in Thomaskerk

Popkoor Huizen geeft op zaterdag 15 juli een presentatie van haar Musical Workshop om 19.30 uur in de Thomaskerk te Huizen. Dan zingen wij diverse populaire musicalnummers die wij tijdens de workshop hebben uitgewerkt.  

Onder leiding van dirigent Paul Snoek en dirigent-in-opleiding Mirjam van Beurden studeerden de workshopleden gedurende 19 workshopavonden muziek in uit populaire musicals waaronder Memories uit Cats, Summer Nights uit Grease en Don’t cry for me Argentina uit Evita. Naast zang werd er ook met veel enthousiasme gewerkt aan de presentatie. Zij werden hierbij begeleid door presentatie-adviseuse Annette van Winsen.  

De musical workshop was voor musicalliefhebbers een uitgelezen kans om kennis te maken met het zingen van dit muziekgenre. En zich een zanger(es) te wanen in een echte musical.

Wil je de presentatie bijwonen? Kom dan naar de Thomaskerk op zaterdag 15 juli om 19.30 uur. Toegangskaarten kosten 2,50 euro.