Open repetitie en miniconcert Popkoor Huizen ’NJoy

Huizen, 13 april 2012 – Altijd al eens willen zingen bij een popkoor? Om te ontdekken of dit iets voor je is? Of gewoon zin in een gezellig avondje samen zingen? Kom dan naar de open repetitie van Popkoor Huizen ‘NJoy, dinsdag 24 april a.s. om 20.00 uur in de Zenderkerk te Huizen. En maak kennis met het popkoor van Huizen.

De open repetitie start met een miniconcert. Met een klein optreden laat het koor een klein deel van haar repertoire horen en zien. Vervolgens gaan we met alle aanwezigen onder leiding van dirigent Carwin Gijsing een nieuw nummer instuderen. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een drankje.

Iedereen welkom
Lijkt het je ook leuk om deel uit te maken van ons gemengde popkoor. Kom dan naar de open avond, dinsdag 24 april a.s. Iedereen die het leuk vindt om een keer mee te zingen is welkom! Heb je na deze avond interesse om lid te worden? Dan kun je vrijblijvend nog een keer een reguliere repetitie bijwonen. Er is momenteel nog ruimte voor nieuwe leden bij alle stemgroepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *