‘NJoy in kerstsferen

Huizen, 28 december 2007 – De laatste maanden van het jaar stonden voor Popkoor Huizen ‘NJoy in het teken van de Kerst. Er werd druk gerepeteerd aan een nieuw kerstrepertoire, waaronder traditionele kerstliedjes, kerstpopsongs en het musicalstuk Bethlehem. Op zondag 16 december was het eerste optreden. In een gezellige ambiance gaf ‘NJoy samen met 7 andere koren van dirigent Paul Snoek een sfeervol kerstconcert in de Pauluskerk in Soest. Op dinsdagavond 18 december mochten we nog een keer. Voor een volle zaal met familie en vrienden werd het gehele kerstrepertoire ten gehore gebracht. Dit optreden in onze repetitieruimte in de Zenderkerk werd met veel enthousiasme ontvangen. Iedereen heeft ervan genoten en er werd nog gezellig nageborreld. Op naar het nieuwe jaar met meer zangplezier.

img_0390.JPG