Popkoor Huizen ‘NJoy zoekt tenoren & sopranen – Open repetitie dinsdag 10 februari

Huizen, 1 februari 2015 – Popkoor Huizen ‘NJoy is op zoek naar tenoren en hoge sopranen ter versterking van haar koor. Om nieuwe leden hiervoor te werven organiseren wij een open repetitie op dinsdag 10 februari a.s. van 20.00 tot 21.00 uur in de Zenderkerk te Huizen.

Dus, heb je altijd al eens willen zingen bij een popkoor? Om te ontdekken of dit iets voor je is? En denk je over een tenor- of hoge sopraanstem te beschikken? Kom dan naar de open repetitie en maak kennis met het popkoor van Huizen.

Iedereen welkom
Lijkt het je ook leuk om deel uit te maken van ons popkoor. Kom dan naar de open avond, dinsdag 10 februari a.s. Iedereen die het leuk vindt om een keer mee te zingen is welkom! Heb je na deze avond interesse om lid te worden? Dan kun je vrijblijvend nog een keer een reguliere repetitie bijwonen. We zijn momenteel met name op zoek naar tenoren en hoge sopranen.

Bel voor meer informatie met Bettie Kamer (06-21515055).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *