Jong zangtalent gezocht voor zangwedstrijd

Popkoor Huizen ‘NJoy organiseert samen met de Gooische Muziekschool uit Bussum een zangwedstrijd voor kinderen tussen de 12 en 16 jaar. Tijdens de ‘Love’s Magic Songcontest’ op zondag 11 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Bussum, gaan zij op zoek naar jong zangtalent. De winnaar van deze wedstrijd verdient een solo-optreden tijdens ons concert op 14 november a.s. in de Vorstin in Hilversum.

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar, beschik je over voldoende zangtalent en durf je voor een volle zaal op te treden? Geef je dan voor 6 oktober op voor deze zangwedstrijd! Aanmelden kan via popkoor.huizen@gmail.com, onder vermelding van je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Henriette Schimmel, 06-40253090.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *