Popkoor Huizen ‘NJoy zoekt sponsors voor concert

popkoor-huizen-njoy.jpgHuizen, 1 maart 2007 – Wij zijn op zoek naar sponsors voor ons concert op 9 juni a.s. in de Graaf Wichman te Huizen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit concert te sponsoren. Een bedrijf kan ervoor kiezen om een bepaald onderdeel van de show te financieren, zoals het licht, geluid of decor. Hiervan wordt dan melding gemaakt in het programmaboekje en posters. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een van de sponsorarrangementen. Voor het complete overzicht van de arrangementen kunt u hier Sponsoring popkoor downloaden.

Draagt u Popkoor Huizen N’Joy een warm hart toe en wilt u uw bedrijf graag onder de aandacht brengen bij een zangminnend publiek in Huizen en omstreken? Kies dan voor sponsoring van ons concert. En vul dan het Opdrachtformulier sponsoring in. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline Hillebrand via popkoor.huizen@gmail.com.