Welkom bij Popkoor Huizen ‘NJoy

 Popkoor Huizen ’NJoy is een enthousiast gemengd popkoor met leden afkomstig uit het hele Gooi. Het popkoor is opgericht in september 2006. We zingen met veel plezier popsongs vanaf de jaren 60 tot aan hedendaagse moderne popnummers. Naast zang besteden we ook aandacht aan koorpresentatie, waarbij de popnummers worden voorzien van afwisselende settingen en eenvoudige choreografieën. We repeteren iedere dinsdag, met uitzondering van de schoolvakanties,  in het clubgebouw van ‘The Pride’ IJsselmeerstraat 1, 1271AA Huizen van 20.00 uur tot 22.00 uur onder begeleiding van onze dirigent Henri Boelen.

Meest recente berichten

Een droevig bericht

Op woensdag 7 juni kwam het droevige bericht dat Ruud in de vroege morgen is overleden. Het ging al een lange tijd niet goed, maar bij iedere korte opleving kregen wij weer de hoop dat op enig moment Ruud zou terugkomen op het koor.
Ruud, ons trouwe koorlid, fijne bestuurslid, bitterballenman, intekenlijsten, de krachtige basstem, humoristisch, altijd attent, emotioneel, kortom, Ruud was een zeer fijn persoon die wij ontzettend gaan missen.
Het koor zal een moeilijke periode doormaken, maar samen en met elkaar zullen we er voor elkaar zijn.
Samen zijn we sterk en ‘Njoy stond hoog in het vaandel van Ruud.
Het bestuur wenst de familie, allen die dicht om hem heen stonden en alle leden van het koor veel kracht en sterkte toe.

  1. Kom meezingen in het gezelligste koor van het Gooi! Geef een reactie
  2. ‘NJoy viert 15e verjaardag Geef een reactie
  3. Aftrap met fietsrally en bbq Geef een reactie
  4. Optreden Paradiso Korendagen Geef een reactie
  5. Eerste optreden nieuwe dirigent Geef een reactie
  6. Komt dat horen! Geef een reactie
  7. Laatste optreden met Rolinde Geef een reactie
  8. Spetterend concert in MCO Geef een reactie
  9. NJoy zingt tijdens Amusing Hengelo Geef een reactie