Enthousiaste dirigent(e) gezocht

Popkoor Huizen ‘NJoy zoekt enthousiaste dirigent(e)

Wij zijn een gezellig, gemengd popkoor, opgericht in 2006 en bestaande uit ongeveer 55 leden. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dirigent(e). We zingen 3- tot 5-stemmige popnummers, zowel Engels- als Nederlandstalig,

Iedere dinsdagavond repeteren wij van 20.00 uur tot 22.00 uur, (schoolvakanties uitgezonderd), in gebouw The Pride, aan de IJsselmeerstraat te Huizen.

Wij zijn op zoek naar een dirigent die:
– affiniteit heeft met lichte muziek en popkoren;
– een relevante opleiding heeft gevolgd, of een gelijkwaardig niveau heeft door ervaring;
– het koor enthousiast kan leiden, dit gecombineerd met gevoel voor humor;
– het koor naar een hoger niveau kan brengen;
– openstaat voor een goede samenwerking met het bestuur;
– het koor kan begeleiden op piano tijdens de repetities en optredens;
– openstaat dat het koor zich, tijdens optredens, presenteert in diverse settingen.

Spreekt Popkoor Huizen ‘NJoy je aan, neem dan contact op met Bettie Kamer,
email: popkoor.huizen@gmail.com of tel: 06-21 51 50 55

Topconcert in Huis van Eemnes

Op zaterdag 30 maart heeft ons koor twee concerten gegeven. Beide voorstellingen waren zo goed als uitverkocht en aan de enthousiaste reacties van onze bezoekers te horen, had de voorstelling nog langer mogen duren.

O.l.v. onze dirigent Henri en met begeleiding van een super combo, hebben we met veel plezier onze voorstellingen mogen geven. Zelfs de burgemeester heeft ervan genoten en memoreerde de concerten in zijn vlog die hij voor alle inwoners van de gemeente Huizen gaf. Dit smaakt naar meer…

zaterdag 30 maart: Onvergetelijk concert in het Huis van Eemnes

Van klassiekers tot hits!
Zaterdag 30 maart popkoor ‘NJoy in het Huis van Eemnes!

Geniet van een onvergetelijk muzikaal spektakel met Popkoor ‘NJoy Huizen!
Het belooft een bijzonder gezellige middag en avond te worden met zang en live muziek. Bereid je voor op een bruisend concert waar popmuziek tot leven komt. Onder begeleiding van een live band nemen we je mee op reis door de wereld van de popmuziek. We zingen niet alleen tijdloze klassiekers maar ook hedendaagse hits. Dit mag je niet missen!

De muzikale leiding is in de vertrouwde handen van onze dirigent en muzikale duizendpoot Henri Boelen.

Kaarten á €15,- zijn verkrijgbaar via Huis van Eemnes.

Of scan de QR-code:

Groot Concert ‘N Joy in het Huis van Eemnes

Op zaterdag 30 maart is het eindelijk weer zover! Ons koor mag aan iedereen laten zien wat het kan. We treden 2x op. Dussss…. Zet de datum vast in je agenda en zorg dat je erbij bent. Hou ons Facebookkanaal en deze website in de gaten. We laten het u weten wanneer de kaartverkoop van start gaat. U zorgt er toch voor dat de stoelen niet leeg blijven?!

Een droevig bericht

Op woensdag 7 juni kwam het droevige bericht dat Ruud in de vroege morgen is overleden. Het ging al een lange tijd niet goed, maar bij iedere korte opleving kregen wij weer de hoop dat op enig moment Ruud zou terugkomen op het koor.
Ruud, ons trouwe koorlid, fijne bestuurslid, bitterballenman, intekenlijsten, de krachtige basstem, humoristisch, altijd attent, emotioneel, kortom, Ruud was een zeer fijn persoon die wij ontzettend gaan missen.
Het koor zal een moeilijke periode doormaken, maar samen en met elkaar zullen we er voor elkaar zijn.
Samen zijn we sterk en ‘Njoy stond hoog in het vaandel van Ruud.
Het bestuur wenst de familie, allen die dicht om hem heen stonden en alle leden van het koor veel kracht en sterkte toe.