Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 berichten.
Patricia Patricia schreef op november 17, 2015 om 11:21 am:
Ook ik wil mij volledig aansluiten bij de woorden van Bettie. En ja, het is veel geweest, maar wat een TOP-prestatie hebben we weer neergezet. Ik veel heel veel leuke en enthousiaste reacties gehad. We zijn als koor zo enorm gegroeid in onze zangkwaliteiten, en zeker ook in onze uitstraling én ja, het is ons zelfs gelukt om met veel nummers met de stemgroepen door elkaar te staan.
Kortom ben zo \"trots\" dat we zo\'n mooi concert met elkaar hebben kunnen organiseren. Dank jullie wel allemaal!
Bettie Bettie uit Huizen schreef op november 16, 2015 om 9:23 am:
Lieve allemaal
Dank jullie wel voor het neerzetten van dit prachtige concert.
Zo trots, voldaan en blij voel ik mij. Wat een team. Wat een koor en wat een mooie groep mensen. De extra repetities, de avonden bij iemand thuis oefenen, jullie waren er!
De mooie koorregie van Toine maakte dat het compleet was . Carwin wat ben ik ontzettend BLIJ met jou. Top ! Lieve groeten, Bettie
Petty Schröder Petty Schröder uit Huizen schreef op november 15, 2015 om 5:48 pm:
Lieve meiden en mannen, wat hebben we hard gewerkt de afgelopen maanden, en daardoor was het een gigantisch mooi en goed uitgewerkt concert ! Ik heb ontzettend genoten, en eigenlijk was het veel te snel voorbij
Henriette Schimmel Henriette Schimmel uit Bussum schreef op december 22, 2013 om 12:00 am:
Wat heb ik genoten van de optredens van de afgelopen maanden en van de gezellige repetitie avonden. Popkoor 'Njoy is een Topkoor! Nu even lekker kerstvakantie vieren, om daarna weer lekker te gaan zingen en hopelijk een aantal leuke nieuwe nummers in te studeren. Fijne en warme dagen allemaal! Groetjes Henriette
lia jansen lia jansen uit putten schreef op december 15, 2013 om 2:12 pm:
Het was een prachtig kerstconcert.
We genoten van jullie presentatie en natuurlijk het zingen. De samenwerking met Revival is leuk. Stille nacht met zo'n prachtig arrangement en heerlijk meezingen, maakte het concert top!
F. Gerrits-Scholte F. Gerrits-Scholte uit Groesbeek schreef op juni 9, 2013 om 8:36 pm:
Ik heb jullie gisteren horen zingen in Hengelo. Wij zaten met ons koor Trente Plus net voor jullie op podium 2. Ik vond het een geslaagd optreden! Afwisselend repertoire! Veel plezier met zingen en wie weet waar onze koren elkaar weer treffen!
Bettie Kamer Bettie Kamer uit Huizen schreef op april 1, 2013 om 1:42 pm:
De lente gaat eraan komen, zo ook leuke optredens, oa, Hengelo en IJsselstein.Het gaat hopelijk weer een fantastisch jaar worden met veel gezelligheid en heel veel zangplezier.Leuke , nieuwe liedjes.
Laten wij er met elkaar weer wat van maken.( oh ja, niet vergeten ,wij kunnen nog steeds mannen gebruiken, dus opletten , dames).lieve zanggroeten van mij!
Annemiek Wijnja Annemiek Wijnja uit Huizen schreef op juli 20, 2012 om 9:43 pm:
't Was een lang en mooi seizoen. Maar nu dan echt voorbij. Fijne vakantie allemaal en tot in september!
Mariska Koorn Mariska Koorn uit Huizen schreef op mei 19, 2012 om 9:27 am:
Volop in concert met de Topperrs! Wat een ervaring en wat een feest! Ik geniet met volle teugen! En zo gezellig met elkaar! Ben dankbaar voor deze mogelijkheid!
Erna van Velzen Erna van Velzen uit Bussum schreef op april 25, 2012 om 4:20 pm:
Beste leden van Popkoor Njoy,
Gisterenavond op de open repetitie avond van jullie geweest samen met mijn vriendin. Wat een geweldig leuke groep mensen zeg! Het gaat er lekker ongedwongen aan toe allemaal, een genot om naar te kijken EN om mee te doen. t Sprak ons zeer aan. We
hebben ons dan ook meteen opgegeven, hier willen wij wel bijhoren!
Ruud Borst Ruud Borst uit Huizen schreef op april 25, 2012 om 2:54 pm:
Beste leden van Popkoor, Gisteravond laat klapperde de brievenbus en daar lag een enorme kaart op de mat. Wat leuk dat jullie zo met me meeleven. Wat en aanmoedigingen goede raad en tips heb ik allemaal van jullie gekregen. Waardeer dit enorm. Groetjes Ruud Borst.
Henriëtte Schimmel Henriëtte Schimmel uit Bussum schreef op april 23, 2012 om 6:16 pm:
Ik kijk er naar uit om morgenavond naar jullie open repetitie te komen en laat me graag verrassen! Ontzettend zin in!!
Ruud Borst Ruud Borst uit Huizen schreef op april 21, 2012 om 6:29 pm:
Beste allemaal,

Vrijdag uit het ziekenhuis ontslagen. Maandag na de operatie veel pijn gehad, maar dat was dinsdag, dankzij de pijnbestrijding weg. Het gaat momenteel goed. Moet veel oefenen en rusten. Bedankt voor de belangstelling en leuk dat Harmen en Rosemary bij mij donderdag in het ziekenhuis op bezoek zijn geweest. Hoop dat a.s. dinsdag het een groot succes wordt.
Groetjes Ruud Borst.
Henk Henk uit Huizen schreef op februari 14, 2012 om 9:51 pm:
Vanavond voor het eerst naar N Joy geweest om te kijken of dit bij mij past. Wat een heerlijke avond heb ik gehad en wat een gezellige club met mensen die met veel enthousiasme de liederen eigen willen maken. Mannen ik ga me aanmelden en mocht je ook twijfelen ? Doe dat niet, kom langs en meld je even aan bij Bettie. Info op de website te vinden.
Rosemary Rosemary uit Huizen schreef op februari 6, 2012 om 10:20 am:
Na een fantastisch concert nu weer verder met uitbreiden van repertoire. We mogen trots zijn op ons koor!!
Patricia Smit Patricia Smit schreef op januari 29, 2012 om 8:57 pm:
Graag wil ik iedereen bedanken voor al het vertrouwen wat jullie mij gaven in de afgelopen 6 jaar, eerst als secretaris en later als voorzitter. Wat is het een geweldig popkoor geworden! Ik neem dan ook met een ongelooflijk trots gevoel afscheid van een fantastische, en ook zeker leerzame bestuursperiode. Dank aan alle leden- en oudleden, maar ook aan de beide dirigenten en bandleden en choreografen. Dank jullie wel voor de geweldige samenwerking. Ik heb er alle vertrouwen in dat het "nieuwe" bestuur weer leuke uitdagingen aan zal gaan, en wens het bestuur daarin veel succes en bovenal plezier. Nogmaals dank, dank, dank!!

Patricia Smit
Corina Corina schreef op januari 10, 2012 om 5:07 pm:
Na 2 weken vakantie lekker weer zingen in een heel nieuw jaar. Heb er zin in.
Carwin Gijsing Carwin Gijsing uit Baarn schreef op december 24, 2011 om 11:18 am:
Hallo 'N Joy,
Heel erg bedankt voor jullie inzet dit seizoen. Jullie hebben fantastisch werk afgeleverd zowel tijdens het Singer jubileum concert als bij de ROC kerst party.

Ik wens jullie heerlijke feestdagen en een prachtig muzikaal 2012 toe.

Groet, Carwin
Renate van der Heijden Renate van der Heijden uit Huizen schreef op december 11, 2011 om 11:27 am:
Ook ik vond het een superervaring. Een mooie afsluiting van een periode heel hard repeteren. Op naar het volgende concert!
Mariska Koorn Mariska Koorn uit Huizen schreef op december 7, 2011 om 8:28 am:
Het was een fantastische ervaring, zo'n concert! Geweldig leuk om te doen. Pas sinds een paar maanden met zingen begonnen en al direkt zo'n uitdaging... Ik had het jaaaaaaren eerder moeten doen. Zingen verzet je gedachten, je bent alleen daarmee bezig en je wordt er lekker vrolijk en energiek van. Kortom: ik 'nJoy met volle teugen van dit koor!