Popkoor Huizen organiseert een musicalworkshop!

Hairmusical

Op donderdag 2 maart 2006 tot 15 juli 2006 organiseerst Popkoor Huizen en musicalworkshop. In deze workshop oefenen we diverse bekende musicalnummers uit ‘Hair’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Mama Mia’, etc. Het geheel wordt gecomplementeerd met choreografie. Aan het einde van de workshop, zaterdag 15 juli, volgt een optreden.
Heb je altijd al in een koor willen zingen, of wil je het gewoon lekker zingen? Dan is deze workshop de uitgelezen kans om met Popkoor Huizen kennis te maken!

Download hier het inschrijfformulier en neem het op 2 maart 2006 mee. Laat even via popkoor.huizen@gmail.com weten dat je mee wilt doen. Nog beter is om het insschrijfformulier ingevuld terug te mailen naar bovenstaand email-adres!

De oefenavonden zijn van 19.00 uur tot 21.15 uur, in Kerkgebouw de Engel’ aan de Cesar Francklaan 13 in Huizen.

We hopen je in de workshop te zien!

Patricia, Renate, Christina en Verina