Popkoor Huizen start nieuw seizoen met nieuwe leden en nieuw repertoire

Huizen, 26 september 2006 – Popkoor Huizen is met veel plezier en enthousiasme gestart aan een nieuw seizoen. Op de eerste repetitie op 12 september jl. hebben zich veel nieuwe leden aangemeld. Inmiddels hebben zich ruim 40 leden aangesloten bij ons popkoor en zijn we onder leiding van dirigent Paul Snoek begonnen aan nieuw repertoire. Ons repertoire bestaat uit popsongs in de breedste zin van het woord. Van toppers uit de 70- en 80-er jaren tot hedendaagse popmuziek en van Nederpop tot Engelstalige popliedjes. Ieder kwartaal starten we met een bundel nieuwe liedjes.

Heb je interesse om bij Popkoor Huizen te komen zingen? Kom dan vrijblijvend een keertje kijken. Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Zenderkerk aan de Gemeenlandslaan. Neem van tevoren wel even contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen met Patricia Smit 5241026 of via popkoor.huizen@gmail.com.

Presentatie musical workshop door Popkoor Huizen een waar muzikaal feest

Foto presentatie musical workshop

Huizen, 16 juli 2006 – Popkoor Huizen heeft op zaterdag 15 juli een wervelende presentatie gegeven van haar Musical Workshop in de Thomaskerk te Huizen. Tijdens deze muziekavond zongen wij onder leiding van onze dirigent Paul Snoek en dirigent-in-opleiding Mirjam van Beurden diverse nummers uit populaire musicals.

Ieder nummer was neergezet in zijn eigen setting. Zo zongen wij Can you feel the love tonight uit The Lion King een ‘kampvuur’ en werd bij het nummer Summer night een scene uit de musical Grease nagespeeld. De choreografie van alle musicalstukken was verzorgd door Annette van Winsum.

Aan het einde van de avond werd ook het publiek betrokken bij het programma. Door middel van een kleine workshop wist Paul het publiek te bewegen om uit volle borst mee te zingen met de musicalstukken Mama Mia en Can you feel the love tonight. En zo eindigde de presentatie van onze musical workshop in een waar muzikaal feest.

Na de zomer gaan wij weer verder als regulier popkoor met als repertoire populaire muziek. Denk daarbij aan hedendaagse popmuziek en nummers van topartiesten uit de 80- en 90-er jaren. Wij kunnen zeker nog nieuwe leden gebruiken.

We repeteren iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Zenderkerk aan de Gemeenlandslaan te Huizen en starten weer op dinsdag 12 september. Download hier het Inschrijfformulier Popkoor Huizen . Voor meer informatie kun je ook contact ons opnemen via popkoor.huizen@gmail.com of bel Patricia Smit 035 – 524 10 26.

Presentatie Musical Workshop op 15 juli in Thomaskerk

Popkoor Huizen geeft op zaterdag 15 juli een presentatie van haar Musical Workshop om 19.30 uur in de Thomaskerk te Huizen. Dan zingen wij diverse populaire musicalnummers die wij tijdens de workshop hebben uitgewerkt.  

Onder leiding van dirigent Paul Snoek en dirigent-in-opleiding Mirjam van Beurden studeerden de workshopleden gedurende 19 workshopavonden muziek in uit populaire musicals waaronder Memories uit Cats, Summer Nights uit Grease en Don’t cry for me Argentina uit Evita. Naast zang werd er ook met veel enthousiasme gewerkt aan de presentatie. Zij werden hierbij begeleid door presentatie-adviseuse Annette van Winsen.  

De musical workshop was voor musicalliefhebbers een uitgelezen kans om kennis te maken met het zingen van dit muziekgenre. En zich een zanger(es) te wanen in een echte musical.

Wil je de presentatie bijwonen? Kom dan naar de Thomaskerk op zaterdag 15 juli om 19.30 uur. Toegangskaarten kosten 2,50 euro.

Schrijf nu in voor het nieuwe Seizoen

Juli 2006 – Popkoor Huizen start weer op dinsdag 12 september onder leiding van Paul Snoek. Wij zingen populaire muziek. Van hedendaagse popmuziek tot bekende nummers van topartiesten uit de 80- en 90-er jaren. We repeteren iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Zenderkerk aan de Gemeenlandslaan te Huizen. De contributie bedraagt 55 euro per kwartaal. Ben je geinteresseerd, schrijf je dan in! Download hier het Inschrijfformulier Popkoor Huizen . Voor meer informatie kun je ook contact ons opnemen via popkoor.huizen@gmail.com of bel Patricia Smit 035 – 524 10 26. 

Presentatie Musical Workshop op Kunstpicknick Huizen

Huizen 26 juni, 2006 – Popkoor Huizen heeft zaterdag 24 juni jl. opgetreden op de kunstpicknick in Huizen, onder leiding van dirigent-in-opleiding Mirjam van Beurden. We hebben nummers gezongen uit de musical workshop waar wij op dit moment mee bezig zijn. I don’t know how to love him uit Jesus Christ Superstar, Mama Mia uit de gelijknamige musical en Het leven is van mij uit Elisabeth werden met volle overgave gezongen op het podium van dit Huizense evenement. Speciaal was het nummer ‘Summer Lovin’ uit de musical Grease. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen op ons optreden en zien dit als een mooie opsteker voor onze einduitvoering op zaterdag 15 juli a.s.

Popkoor Huizen start weer op dinsdag 12 september

Mei 2006 – Popkoor Huizen start weer op dinsdag 12 september 2006 onder leiding van dirigent Paul Snoek. We zingen populaire muziek waaronder stukken uit musicals, hedendaagse popmuziek en bekende nummers van topartiesten uit de 80- en 90-er jaren. Binnenkort volgt hierover meer informatie op deze website. Wil je alvast meer weten en een inschrijfformulier ontvangen, mail dan naar popkoor.huizen@gmail.com.

De repetitie-avond is een groot succes!

oefenavond1.jpg
We hebben inmiddels 28 inschrijvingen, dus gaan wij met volle vaart van start! Op de eerste twee repetitie-avonden hebben we ‘Movie in my Mind’ uit Miss Saigon en ‘I don’t know how to love him’ uit Jesus Christ Superstar geoefend. Paul Snoek is de hoofddirigent, onze stagiaire Mirjam zet de puntjes op de i, en Annette zorgt voor de presentatie.

Routebeschrijving

Wij repeteren in de Zenderkerk aan de Gemeenlandslaan. Dit de verbindingsweg tussen het Merk ~ Randweg Huizen ~ en het oude dorp. De Zenderker ligt op de helft van de Gemeenlandslaan aan je linkerhand, komende vanaf het Merk. Onze repetitieruimte bereik je via de rechterzijdeur van de Zenderkerk.