Zomeroptredens

Huizen, 11 juni 2008 – In juni staan nog twee zomeroptredens op de agenda voor Popkoor Huizen ‘NJoy. Op zaterdag 21 juni zingen wij om 16.00 op de Kunstpicknick in Huizen. En op zondag 22 juni verzorgen wij twee optredens in de Theetuin in Eemnes. Het eerste staat gepland om 13.30 uur en het laatste om 15.30 uur.

Tijdens beide concertjes zullen wij diverse nieuwe nummers ten gehore brengen, waaronder ‘De Speeltuin’ van Marco Borsato en ‘Relax’ van Mika. Maar er is natuurlijk ook ruimte voor een aantal bekende liedjes van ons koor.

Wil je dit seizoen ons popkoor nog een keer horen en zien? Kom dan naar de Kunstpicknick of de Theetuin. Beide zijn vrij toegankelijk voor publiek. Met deze optredens sluiten wij weer een succesvol seizoen af en gaan wij de zomervakantie in.

Het optreden in de Theetuin wordt gesponsord door CreditDefence en Slokker Bouwgroep.