Sfeervol kerstoptreden in Soest

Soest, 19 december 2008 Ook dit jaar heeft ‘NJoy opgetreden tijdens het Kerstconcert in de Petrus en Paulus Kerk in Soest. Samen met 6-tal andere koren onder leiding van onze dirigent Paul Snoek, die het concert organiseerde.

Het was een zeer sfeervol kerstoptreden. De verschillende koren zongen liedjes uit hun eigen (kerst-)repertoire. Zo bracht ‘NJoy het stuk Wind of change van de Scorpions en You are my life van Michael Jackson ten gehore. Plus het kerstnummer Why don’t you give love on Christmasday van The Jackson Five. Na deze nummers volgde een enthousiast applaus.

Er was ook veel ruimte voor samenzang met het publiek, dat in grote aantallen op het concert was afgekomen. Tot slot zongen de 7 koren samen twee stemmige kerstnummers. ‘N Joy kan weer terugkijken op een zeer geslaagd concert. Op naar het volgende optreden tijdens de Paradiso Korendagen in januari!

Kerstoptreden 1Kerstoptreden 3Kerstoptreden 4Kerstoptreden 5