Popkoor Huizen start nieuw seizoen met nieuwe leden en nieuw repertoire

Huizen, 26 september 2006 – Popkoor Huizen is met veel plezier en enthousiasme gestart aan een nieuw seizoen. Op de eerste repetitie op 12 september jl. hebben zich veel nieuwe leden aangemeld. Inmiddels hebben zich ruim 40 leden aangesloten bij ons popkoor en zijn we onder leiding van dirigent Paul Snoek begonnen aan nieuw repertoire. Ons repertoire bestaat uit popsongs in de breedste zin van het woord. Van toppers uit de 70- en 80-er jaren tot hedendaagse popmuziek en van Nederpop tot Engelstalige popliedjes. Ieder kwartaal starten we met een bundel nieuwe liedjes.

Heb je interesse om bij Popkoor Huizen te komen zingen? Kom dan vrijblijvend een keertje kijken. Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Zenderkerk aan de Gemeenlandslaan. Neem van tevoren wel even contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen met Patricia Smit 5241026 of via popkoor.huizen@gmail.com.