Presentatie musical workshop door Popkoor Huizen een waar muzikaal feest

Foto presentatie musical workshop

Huizen, 16 juli 2006 – Popkoor Huizen heeft op zaterdag 15 juli een wervelende presentatie gegeven van haar Musical Workshop in de Thomaskerk te Huizen. Tijdens deze muziekavond zongen wij onder leiding van onze dirigent Paul Snoek en dirigent-in-opleiding Mirjam van Beurden diverse nummers uit populaire musicals.

Ieder nummer was neergezet in zijn eigen setting. Zo zongen wij Can you feel the love tonight uit The Lion King een ‘kampvuur’ en werd bij het nummer Summer night een scene uit de musical Grease nagespeeld. De choreografie van alle musicalstukken was verzorgd door Annette van Winsum.

Aan het einde van de avond werd ook het publiek betrokken bij het programma. Door middel van een kleine workshop wist Paul het publiek te bewegen om uit volle borst mee te zingen met de musicalstukken Mama Mia en Can you feel the love tonight. En zo eindigde de presentatie van onze musical workshop in een waar muzikaal feest.

Na de zomer gaan wij weer verder als regulier popkoor met als repertoire populaire muziek. Denk daarbij aan hedendaagse popmuziek en nummers van topartiesten uit de 80- en 90-er jaren. Wij kunnen zeker nog nieuwe leden gebruiken.

We repeteren iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Zenderkerk aan de Gemeenlandslaan te Huizen en starten weer op dinsdag 12 september. Download hier het Inschrijfformulier Popkoor Huizen . Voor meer informatie kun je ook contact ons opnemen via popkoor.huizen@gmail.com of bel Patricia Smit 035 – 524 10 26.